Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon

I morgon ska jag vara glad,
Ha kul,
Vara produktiv,
Orka göra saker,
Så jag väntar tills i morgon,
Och det säger jag varje dag




Fri vers av glitteryta
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-31 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det. Väntar på att miraklet ska komma.
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

glitteryta