Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så jävla meningslöst

När man flyger flygplan och tittar ner på marken ser allt så litet ut,
Det betyder nästan ingenting,
Tänk hur nåt så litet kan göra så fruktansvärt ont,
Hur nåt som knappt betyder någonting jämfört med hela världen kan skada en så mycket,
Hur nåt så litet som en endaste människa kan få en att känna så mycket,
Känslorna faller fritt i himlen och det spelar ingen roll,
Hur lite du egentligen betyder jämfört med hela världen spelar ingen jävla roll,
Men jag vill inte ha världen,
Fan vad jag är kär i dig,
Och det är bara så jävla meningslöst




Fri vers av glitteryta
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-01 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glitteryta