Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd för döden

Jag hatar att sova,
Om man somnar är det nästan som att man dör,
I alla fall så försvinner man för ett litet tag,
Men det vill jag ju,
Så jag kanske borde sova




Fri vers av glitteryta
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-11 01:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Motstridiga tankar och känslor!
Bra förmedlat.
2016-02-11

  Knoparemoj
Hej,

Döden är en del av livet
Vi talar för lite om det här.
Att dö är inget det man är rädd för är hur man dör.

Ha det gott
Bosse
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

glitteryta