Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskning

I går träffade jag dig för första gången,
Jag tittade på dig,
Lungorna blev tomma,
Mina tår gjorde ont,
Jag skakade,
Samma känsla som att bli rädd,
Så kändes det när vi hälsade,
Vi pratade,
Och jag kommer inte ihåg vad vi sa för du var så fin




Fri vers av glitteryta
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glitteryta