Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du komma tillbaka? Det är inte kul längre

Jag vill krama dig mamma,
Kan du komma tillbaka?
Jag saknar dig,
Fyrtio minuter bort,
Men igen bil lyser utanför NU,
Inga fotspår i snön syns NU,
Varför är du där när du ska vara här?
Jag sitter i sängen och kan knappt andas,
I går skrev jag till dig att "om du inte kommer tillbaka tar jag livet av mig",
Jag vill se dig på morgonen med solen i ansiktet, glasögon, en smaskande mun som jag stör mig på och en kaffekopp som är alldeles för varm,
Det är ingen som har använt din Snumumriken-kopp,
Eller jo,
Jag gjorde det en gång för att jag råkade se fel,
Men egentligen ville jag nog bara ha något av dig där




Fri vers av glitteryta
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-22 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glitteryta