Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittersnö

Trasiga skor går på asfalten på bilvägen
som många rullande däck skapat märken på
och om man vänder blicken nedåt
kan man se de svarta ränderna i det grå

Men dina ögon kollar aldrig ner
de ser aldrig de vita ränderna på mina armar och lår
och ärligt talat vill jag inte att du ska se dem
jag vill bara att du ska veta
att de finns

Vinterkängor går på asfalten på trottoaren
som många andra skor gjort innan
och om man vänder blicken uppåt
kan man se glittersnön falla i skenet av gatlampor

Dina ögon kollar äntligen ner
och du säger att min näsa är söt
för den blir röd när det är kallt




Fri vers av artaug
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-23 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug