Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

377.Jag har ett förslag till poeter.se


Finns det möjlighet att ordna en rubrik (?)
för bästa kommentar...

man kunde lära sig av den...
som med sin beundransvärda förmåga
skulpterar en objektiv respons
som känns rätt och som ordkonst!!!

det krävs faktiskt vissa kunskapar,
skickligt omdöme att äga ordets förtroende.




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-24 10:58



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Man har sitt namn under ALLT ANNAT
som har skrivits av poeter på poeten.se och
KOMMENTARER HAR FAKTISKT OCKSÅ ETT ANSIKTE !!!!!!!!!!!!!
2016-01-30

  Lollitta VIP

Det gäller inte en tävling
det är utveckling i ordets förmåga................
2016-01-30

  Ljusletaren
Detta har jag tänkt länge!
Hoppas att din och vår önskan kan gå i lås. Är vi nog många som önskar så ...
/kram
2016-01-29

  DominiQueen
En god tanke, men jag tycker ej om tävlan, men väl att lyfta det som är bra och samverka.
Själv önskar jag att kunna som på Facebook gilla på alla fina kommentarer och på det sättet upptäcker vi ju fler, under förutsättning att gillandet av kommentaren är identifierad i systemet.
Det häftigaste är att se skribentens respons om om dialog uppstår mellan skribent och läsare under en skrift eller konstverk, då kan ibland en djupare förståelse nås...
2016-01-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kommentera poesi livet, "jippo" virvlar signal som går med att hitta ambulansen och behöver köpa online media är mer intressant.
du inte undrat varför kan du bara se endast den sista dussin Kommentarer?
2016-01-28

    ej medlem längre
Vad är det här om att utse den bästa, den utvalda, den mest bokmärkta för någon strävan? Och nu den bästa kommentaren? Poeter.se är snart inget alls mer än ett jippo.
2016-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Ärligheten.
2016-01-24

  Lollitta VIP
jag lämnar det bakom mig
utropstecken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istället ska jag lära mig att
skriva en uppriktig kommentar...

jag är bara lite osäker
1.ska man tänka på helheten ?
2.eller på en briljant fras ?

tack på förhand
mvh
2016-01-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Lägger du också på ”appar” våra kommentarer till förmån penning för resurs media? det fins redan folk som gör förmodar jag...
det finns redan folk som gör förmodar jag...
2016-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Eller kanske vi ska utesluta dem som inte är felfria?
2016-01-24

  Gunnar Hilén VIP
vi kan ju lära oss av den objektive L.G. ha ha ha....bra idé men ogenomförbar.....vi ska inte tävla här
2016-01-24

    ej medlem längre
Tres bien..
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP