Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han snubblade in i mitt liv i oktober


HAN

Att möta någon
Att intuitivt omedelbart
Att inte riktigt veta varför

Att plötsligt vara i någons närhet
Att omedelbart förstå
någon
främmande du aldrig
har träffat förut

Att omedvetet effektivt
dras till någon
Att obönhörligt passa in
hos någon som
egentligen är så annorlunda

när du hittar en vi-mot-världen
är vänskap det enklaste
samtidigt svåraste
för hans ögon glöder




Fri vers av mörkö
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-24 13:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig infångning utav det där skeendet
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mörkö