Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 år senare, på dagen


Tunnelbaneblues

Så plötsligt en måndag morgon 08:37
när den gamla vagnen skramlar över slussenbron
när den första snön faller över Stockholm
när Stockholm för första gången är oskyldigt
när Willie Colon viskar om lyckan som kommer
när planeten egentligen är för gammal för krig
när jag inte längre vill åka ifrån min plats

Då inser jag att du hade rätt den där natten
jag förstår äntligen vad du menade
när de sista löven stormade mot mig
när stjärnorna sken klara långt borta i mörkret
när molnen jagade över månen
när du redan fångat mig i ett folkhav
när stormen stoppat mig mitt på rådmansgatan
när ungdom och alkohol gav mig tyngd

Because life is beautiful - but if you don’t agree you should stay there
och jag måste förlåta dig
glömma allt du var
när du var någon




Fri vers av mörkö
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja
förlåta
försöka
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mörkö