Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag ingen

Ni tog det sista
Ni tog mina ord
Ni tog mitt språk
Ni tog mina vokaler
Ni tog min röst
Ni hade allt, tog mitt sista




Fri vers av mörkö
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-20 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mörkö