Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du känner mig lite för väl, för att jag ska tappa tråden när våra blickar möts


Omöjligt

Vill inte drunkna i din blick
Vill inte träffa dig om du inte gör något av det
Vill inte öppna upp för att låta dig och mig
Vill inte träffa dig
Vill prata med dig
Vill inte se bilden du lägger upp på dig
Vill inte se det
Vill se på dig
Vill inte träffa dig
Vill ont

Vill du?
Vill se




Fri vers av mörkö
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mörkö