Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanevals

Sträcker mig utan att sluta stava
upp på tå
parerar inbromsningen i en båge
automatiska upp rep ningar

Hänger mig fast i mittstolpen
hand metall hand metall
singular kontakt i vårt allmänna utrymme
hand metall metall hand

jag går höger du går vänster
händer dansar runt metall
de lämnar oss en efter en
bara du och jag och metallormen

vi skramlar gungar oss vidare
metall och händer




Fri vers av mörkö
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-22 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mörkö