Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den sensuella kvinnan...

Om jag är veden är du elden
Du är vildhet... men låst vid ett skäl

En vacker blomma med massa nektar
Min växande lust är på plats
Din nektar är dyrbar men så god
Varje droppe vill jag smaka

Redo att ansa dig varsamt och vackert
Jag är ditt regn som får dig att blomma
Du ger mig syret jag vill andas

Jag behöver bara ett träd
Högst uppe i det vackra
Där passar du som bäst
För du är min sensuella, underbara.




Fri vers av Henning Hson
Läst 1193 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-01-24 22:14



Bookmark and Share


  Zandor
En grönskande
Diktört. Som slår
Rot och frodas
Inuti huvudet!
Det var toppen....som hon sa flickan!
2016-04-14

    ej medlem längre
Erotisk och het poesi.
Älskar de:)
2016-02-26

  StinaJ VIP
Kärlekspoesi när den är som allra bäst.
2016-02-21

    ej medlem längre
Erotisk poesi som klättrar uppåt, inom och berör. Otroligt vackert!
2016-02-19

  Alysse VIP
Sinnlig skönhet i dina ord och tankar
Ljuvlig läsning som fyller själ och hjärta
med underbara kärleksblomster
2016-02-18

  Nils-Robert
Helt underbart skriven text
Önskar att jag kunde skriva något liknande till den jag älskar men jag är inte i närheten.
Jag bugar mig.
Nils-robert

2016-02-02

  Öknens Ros VIP
Vild, het och erotisk. Samtidigt varm och romantisk.
2016-01-31

    Bo Malte
jag behöver bara ett träd.
så enkelt. så självklart.
varmt, erotiskt och självuppfyllande. man dras med...härligt
2016-01-26

  överlevaren VIP
Kärlekens sötma....
2016-01-25

    ej medlem längre
Mjuka sensuella ord, lätta som en smekning att läsa.
2016-01-25

  agneta pichler
Erotik när den är som bäst..
2016-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Läser och läser om!
Mjukt och fint och alldeles underbart.
2016-01-25

    I min blick VIP
En text som träffar hjärtat, magisk är bara förnamnet.
2016-01-25

  DominiQueen
Kunskapens men även lustans träd. Livslusten. Din poesi är glödande, Du har elden inom Dig... Och även vattnet, så vackert Du förenar alla element i dessa vibrerande ord av ömsint kärlek och het åtrå. Den kvinna/Quinna som får njuta Dig käre Poet kan skatta sig lycklig. Du är nog en av rusiga höga visan och kärlekenlyckans högvinst.
2016-01-25

  soligajag_1 VIP
Det är så vackert så,det tar andan ur mig,
Jag måste ha mer syre så jag kan
ge mig hän denna magiska dikt.
2016-01-25

  Gisela Nordell
så fin kärleksdikt!
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson