Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
freiwillige Selbstkontroll


Du släpper den aldrig


och galaxen va storstädad som fan
muppetshow

dammade av allt så det skulle vara i ordning
I piiiiiiiiiiipan i Piiiiiiiiiiiiiiipan

Du tappar inte kontrollen
Du släpper den aldrig

Om det händer vet du att du är illa ute

Hör du det?
Du är illa ute om du tappar kontrollen

Du släpper den aldrig

för om dammsugaren slutar att suga

och brödrosten slutar att rosta
vi rostlösa är. mettallica
nothing else matters.
ner på knä
ner på knä
du vet att du vill
detta är ögonblicket du väntat på
storstädning i galaxxen

Du tappar inte kontrollen
Du släpper den aldrig

Om det händer vet du att du är illa ute

Hör du det?
Du är illa ute om du tappar kontrollen

Du släpper den aldrig

För du!

DU ÄR försäkringsbolagens mardröm
låter det bara ske

freiwillige Selbstkontroll

anar ugglor i mossen

tappar smöret och hakan
är på jakt
efter
upplevelser av en ny sort

letar letar
men kommer hela tiden bort

låter det bara ske
älskar dig




Övriga genrer av stockhausen
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-04-28 19:48



Bookmark and Share


  marianela
Känner igen mig i den här...kontroll...och dammsugare som blev igenproppad igår...och till och med försäkringsbolagets mardröm!!! Men brödrosten funkar som vanligt. Tror jag?
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen