Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Gryningen flyr bort
in i skuggorna
när nattens sista eld falnar.

Saxofonens mjuka toner
letar sig fram i gryningsljuset
solen stiger upp över horisonten
en ny dag är född.







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 07:22



Bookmark and Share


  Maud Louise
Den här var väldigt vacker... Hör musiken när solen stiger och tar bort alla skuggor
2016-01-26

    ej medlem längre
Jättefin dikt man riktigt känner gryningen gå upp.
Mvh annokas
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson