Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippa och klistra

Det där med att klippa och klistra

fungerar inte för mig

Man ska tydligen retardera

till barnastadiet

för att rätt kunna fungera

i dagens datavärld




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-25 11:55



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hehe. . Inte alltid lätt att hänga med i dagens
datavärld och allt som hör til!
Håller med!
2016-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Här är en annan som har det svårt med et tekniska.
2016-01-25

  SatansSon VIP
gå in på edge. adressfältet är fältet högst upp. på alla webbläsare.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP