Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ostmackas betydelse

Hur kan en ostmacka vara
symbolen för trygghet
och ett gott liv, för min del?
Jo, för att varje morgon
slår ostmackan i min hand fast
att jag har en vana
En rutin som är som milstolpar
i tiden
Milstolpar som fäster
mitt annars så
kaotiska och vilda sinne
vid trygga punkter
längs HELA tidens långa sträcka
Trygghet jag kan vila på




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-25 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner