Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koncentration på envar station

Det jag gör det går som smör....o nej det bara stör

En kväll när små små flingor i januari ljuset silar
och nästgårdsgrannen stilla 

på en gammal orgelpipa filar
jag går till handelsboden för att 

skaffa mera jos och te
då flyger i mig någon som jag tycker ljus idé


att jag ska vinka genom fönstret
till den snälle nörd

Men herrejestanes så han blir störd..
Han skriker/skriver till mig högt med stora ord

Du har förstört min dag. MIN DAG

(och mimiken tycks gestalta MORD )

Så att jag kliar mig i skallen jag
Och kanske är vi ufon från varsin planet
det är nog dags att fatta 

det




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-25 17:26



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra bild av
missförstådd empati
och vänlighet
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP