Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


378.Jag är nordlig...

...vit snö,sanningsenligt...
jag gillar inte varma länder
de tröttar ut mig
MED MAGRA TANKAR
OCH KRYDDAD KÄNSLA!
De avslöjade det hittills säregna
TEMPERAMENTET för mig...

Jag är en främling för mig själv
men så nära till andra ... försvinner tyst!

EVIG_IS_MIN_KALLELSE !




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-25 18:18



Bookmark and Share


  petter rost
Svårt att se dej som främling för dej själv – du som visar dej själv mer än de flesta. Och då är det inte en främling som träder fram, du måste ändå känna dej själv ganska så väl! Men ja, du är nära till andra, men inte fan försvinner du tyst. Kan alltså aldrig tolka din kallelse som evig is, inte ens kortvarig.
2016-01-26

  aol
Såsom man kan undra vem är jag bra kåserat vännen
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP