Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För min skull

Tim, fånga månen åt mig,
för jag behöver någon som gör det omöjliga
för min skull.

Jag behöver en riddare i skinande rustning
och jag behöver se honom kasta sig ned i bråddjupet
för min skull.

Han behöver inte lyckas,
han behöver inte ens försöka.
Han behöver bara misslyckas och slukas av flammor och draktänder
för min skull.




Fri vers av Ellika
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-25 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovillkorlig vänskap och kärlek lyser vackert i den här dikten. Känns som du har skrivit den helt med hjälp av din tankekraft. Du målar upp vackra bilder med bra ordval, riddare i skinande rustning, drakar och månar. Bra skrivet!
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika