Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet är bara en hemlighet


så länge ingen annan vet om vad du vet om

Det som man inte gärna pratar om till någon

Något som man får behålla för sig själv

Vilket kanske är lika bra det då ingen ändå vill

veta vad det där hemliga är för någonting

För ingen vill få besvär med det

Ens lik som man kanske har i garderoben

Vilket de flesta människor har

En hemlighet gömd någonstans

Något som man inte gärna pratar om

Pratar om sina privata saker

Inte en chans…

En hemlighet är bara en hemlighet

så länge ingen annan vet!

Ken Cassel
25/1-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 21:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det har du så rätt i...:-))
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel