Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min humor

Jag vill ha hårda bud
"sa hon"

okej
"sa han"

ska bara hämta Moses.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-26 07:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Den var bra :-)
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson