Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även lärare kan ha fel!

-Som musikelev du är en total prövning
all din räkfrossa ger mig en total bedövning!
Mer musik borde du läsa
inte sitta med skaldjur och jäsa...
-Här pågår ju det bästa du vet: En total skalöving!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-26 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2016-01-30

  aol
Gillas, ler
2016-01-29

  Eila
Tycker den urdålig den var urkass
2016-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Jag håller mig nog till musiken, det andra kliar så dant...:-))
2016-01-27

    ADI Nehlin
ha, ha..mitt i prick
2016-01-27

  ULJO
Klockrent verkligen
2016-01-26

  Ezmeralda VIP
Ja som sagt där satt den, så bra!
2016-01-26

  Irene Åberg
Hej*Tack*Här satte du
den på*Pränt*Kram*
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt