Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din heta kvinnokropp, en isbit

Älska mig som bara du kan
Du är elden min stora lust
Färgen på din villiga hud tänder min lust
Min isbit stryker dina former
Dina former fylls av skälver
Du döljer din vackra blick när du njuter
Dina ögon skapar magi
Du kan känna din fantasi
Kyler din styvhet
Din tunga smakar
Din andning tar djupare tag
Närmar mig ditt goda
Det kalla smälter av het lust
Mitt finger hjälper till
för att komma in i din grotta
Jag är törstig på dig
Redo att släcka min törst
Villig att tillfredsställa din fantasi




Fri vers av Henning Hson
Läst 570 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-01-26 13:37



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ljuvligt eggande vacker poesi
2016-03-15

  Valkyria-Fatale
mmmmhum, sounds great :D // V-F
2016-03-08

  Zandor
Så bra.
Man lär sig något nytt varje dag…:)
Tack för det!
2016-03-04

    ej medlem längre
Så hett och passionerat att jag också nästan blir blyg som får komma så nära er. Men njuter förstås (lite i smyg)
2016-02-19

    ej medlem längre
Sensuell poesi av ädelt märke.
2016-02-07

  agneta pichler
Sådan lust
Du beskriver
Så vacker sensuell
I drömmarnas land
2016-02-03

  överlevaren VIP
Åtrån flödar.... härligt!
2016-01-27

  Gisela Nordell
sinnligt passionerat, nästan så man blir lite blyg...
2016-01-26

  DominiQueen
Så sinnligt
Den källa Du söker tror jag ej släcker törst, och fantasin är nog likaså outsinlig till er bådas lycka. Välsigne den lyckliga som skapade denna så vackra kärleksfulla poesi. Välsigne er outsinliga källa av gränslös lust, magi. Älska mina vackra barn, älska, låt isen brinna i vackra lågor i het men godhjärtad trygg passion..

Tack för under-bara ord med stor känsla i över, under och bakom.
2016-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Passionerad lustfylld dikt!
2016-01-26

  soligajag_1 VIP
Vilken passion!
Tycker om !!
2016-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Hett om tvåsamhet!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson