Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Fåglarna drömmer om fågelsång!

(Se den här artikeln om drömmar - även fåglar drömmer!)

 

Säg mig: vad drömmer fåglarna om?

- Fåglarna drömmer om fågelsång!

På vårgröna kvistar,
       på ängar och skär,
sången för fågeln kärast är.

Poeten, romantikern, lovar och svär:
- Fågelsång är vackrast var gång!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-26 21:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog drömmer jag också om vårens fågelsång...fint skrivet...
2016-01-27

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Fin liten dikt - fast jag hade nog velat se ett tydligare rim på slutet...
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP