Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta moln

när små grå moln
växer till stora
svarta moln

vet vi att ovädret
kommer och jag
springer och
gömmer mig

i en grotta
det finns
inget
skydd

från livets
stormar

de kommer och
går som de
behagar

vita moln blir till
grå moln som
blir till svarta
kanske blir
de vita
igen?




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-27 20:41



Bookmark and Share


    snöö
Berörande skrivet om livets skiftningar. En mycket fin dikt.
2016-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Känner en skörhet i din fina text!
En längtan efter en stilla vind och ljus himmel.

2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP