Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om kärlek


Tills vi dör

Jag sitter här ensam
Kom, sätt dig bredvid mig
Ta min hand
Så räddar jag dig

När tårarna faller
Kommer jag att vara där för dig
Jag kommer hålla om dig
Och säga allt det jag hållit inne

Jag älskar dig
Och jag kommer att rädda dig
Och hålla din hand
Och hålla om dig
Tills vi dör




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-28 06:36



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vackert, längtansfullt om evig kärlek
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

scarletaro