Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bergen svarade

jag ropade och bergen svarade
de skrek och skrek
längtandes efter sina mödrars famn

jag tittade ut genom mitt fönster
och såg ett fängelse
där andra såg skönhet
jag hörde ropen som vinden förde med sig
jag hörde ljudet av kulor som viner genom luften
jag hörde barnens skrik
när huset blev till stoft

men ingen annan hörde bergen ropa




Fri vers av scarletaro
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro