Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund uppe och nere



Även den mest bredarslade
Ängel kan sitta behagfullt
på ett moln

Och se ner på Verkligheten

Där
Också den mest tunnhårige
Kan gå omkring,
bära peruk. ..

Och slippa klippa håret.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-28 07:14



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Vitsigt och och roligt betraktelsesätt
över vardagliga ting .... mellan himmel
och jord.

2016-02-06

  Valter Örn VIP
Olika faller livets lott
olika såväl i koja
som i slott
2016-02-02

  Bossepoet från Österbotten
En retorisk framställning
är lika svår att bli kvitt
som rethosta
irriterar men finns
2016-01-28

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - tack för dagens första magskratt!!! Underbar!! Likt en bitsk poetisk Monty Python!!
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP