Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om kärlek och tacksamhet


Tack

Tack
För att du var där
För att du gav en hand
Hjälpte mig att stå upp igen
Tack
För att du höll om mig
Och sa att du älskar mig
Tack
För att du aldrig gick
Eller gav upp
På mig

Du är allt för mig
Så tack
För allt du har gjort för mig




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-28 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro