Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues en Fredag

jag har tampats med mörka moln en tid
det vore ljuvligt med lite solsken och d-vitamin
i en tango mötte jag min kärlek
vintern var då bitande kall
i en vals förlorade jag min hjärtevän
en gång älskade jag så många saker
även gruset på marken
det gör ont att förlora den man älskar i slow motion




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 387 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-29 07:00



Bookmark and Share


  farbror zwed
Har du (som jag) tänkt på att moln
innehåller [tecknen] LMNO – i annan
form, i annan sortering… formellt 1 (en) fråga. Vänligen – W = 87 är ”power-code”. Farbrorn.
2016-02-11

    ej medlem längre
Våren kommer. Allt gott vännen!
2016-02-02

  Lindha W Gustavsson
Mycket i livet ger smärta, en del händelser mer än annat. önskar dig allt gott!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling