Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna

Händerna, som rör
de som berör

ett subjekt, i det
omkring, ett objekt

i den, som strör
nåt brutet, förhör

ingen omkring. Det är
lust som växer,

breder, trycker och fäster
mina vacklande gester.




Fri vers (Fri form) av Fri Ronja
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja