Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina minnen vill ingen ha

Dina minnen vill ingen ha
Styr mot öar av energi
Går i land
Väntar strandsatt
Hoppar bland skären och hoppas
Håll det för dig själv
Dina minnen vill ingen ha




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-01-29 10:53



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Dina minnen är det enda du kommer efterlämna dig. Inget större, inget mindre. Bara minnen. Den som inte blir ihågkommen har aldrig existerat. Och även den ihågkomna kommer falla offer inför glömskan. Förr eller senare, under tiden är dina minnen allt.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin