Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förenande


Älgskogens Hjärta

jag ser ett eldhav av själar
som vill älska och lära
som längtar att sväva
efter ängslan kan läka

eldhavet bränner all rädsla se
då änglarnas väktare
kan människor väcka med
känslor som äkta e

från långt ner i söder
till där norra älgskogens hjärta ler

kan du känna det?
hoppet som aldrig lämnar er
som brinner väntande
frälsande, kämpande och älskande

känns det som du förväntade?
från långt ner i söder
till där älgskogens hjärta ler




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-29 17:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du skaldar som älgriket står i ditt hjärta, det är både vackert och strider med oss!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl