Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

380.RESUME! till 377

RESUME!


Man märker direkt vem som är BOSSIG!

Av alla yttranden om förslag
" Finns det möjlighet att ordna en rubrik (?)
för bästa kommentar... "

sticker Jeflea Norma, Diana fram mest

Varför?

Därför att HON svarade med stor misstro ...
(hoppas att det var ironiskt)

FRÄSCHT TANKESÄTT
FÖDER NYA ORD !!!!!!!!!!!!!!!


bidrar till utveckling för alla t.o. m.för stora moguler .........,

titta bara På Donald Trump !

M v h




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 09:53



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Man har sitt namn under ALLT ANNAT
som har skrivits av poeter på poeten.se och
KOMMENTARER HAR FAKTISKT OCKSÅ ETT ANSIKTE !!!!!!!!!!!!!
2016-01-30

  Lollitta VIP


Det gäller inte en tävling
det är utveckling i ordets förmåga................
2016-01-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Slut sprut! Jag gillar inte tävling och copy pass i majuskel kartläggning av våra privata ord skapelser.på poeter.se
2016-01-30

  aol
Bra tankeväckande skrivet,
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP