Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om saknad, längtan och sorg


Livet tar och livet ger

Livet tar
Och livet ger
Var det inte så du sa?
Du gick
Men ingen kom

Jag sitter fortfarande vid mitt fönster
Och hoppas att någon ska komma
Någon som får mig att skratta
Som du gjorde
Som får mig att känna mig levande
Som du gjorde
Som delar på min sorg
På min smärta
På allt det dåliga
Som du gjorde

Du sa att livet tar
Och livet ger
Men livet tog dig
Och gav aldrig tillbaka




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-30 11:31



Bookmark and Share


  Lazuli
Första stycket är väldigt fin!
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

scarletaro