Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trygghet är en känsla som är underbar, men ofta enkelriktad och sällan självklar ...


Trygghetskänslans fundament ...

... är en komposition
av tillit och förtroende
av ömsesidig karaktär ...

Men ömsesidigheten
förutsätter att
det minst två personer är ...

... vilka ser varandra
som en tillgång
och inte
som ett besvär
vilket
en begränsning
eller hinder 
i deras liv är ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-30 18:55



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
klokt och sant.
2016-01-31

  Maud Louise
Så sant och så bra skrivet!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP