Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina drömmars gudinna

 

Syster,  

ta dina drömmar 

och forma dem till en stjärna. 

 

Sträck upp din hand

och fäst den på himlavalvet.

 

Svep en mantel av stjärnor 

om dina skuldror. 

 

Minns,

att du har modet i ditt hjärta 

och en amazons styrka i dina steg. 

 

Du, bara du

är dina egna drömmars gudinna. 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-01-30 21:27



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
utan självförtroende kan man inte bli vare sig sina egna drömmars gudinna eller någon annans...
2016-02-26

  DominiQueen
Wow!!!! BOKMÄRKS!
Den bör devintivt bli en stjärnmärkt
*UTVALD TEXT*

Strålande!

Tack säger en medsyster.
DominiQue
2016-02-25

  Ingrid Trolle
En vacker text med en
stor sanning.
2016-01-31

  Mike
Vackert och mycket inspirerande. En viktig text som behöver nås ut till så många som möjligt.
2016-01-31

    Lars Gullberg


Här är ju kronan på verket Katinka

sagolikt vacker


2016-01-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän!
2016-01-31

  Midnight
Fantastiskt, känns väldigt inspirerande att läsa den!
2016-01-30

  Amanda N
Jättevacker!
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP