Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sången är till dig...

Var med mig, vi sjunger en sång, om det är så det sista jag gör
Vår tid har kommit, har väntat hela mitt liv
Du finns i min dröm så för mig är det ganska lätt
Sjunger du min låt kommer jag aldrig glömma.
Min låt är tillägnad dig min vackra
Sjunger du min låt kommer jag vilja älska
Jag vill se dina ögon, vill se dom i djupet
Jag vill se dig när du sjunger
Vi kan åka i bilen på en väg byggd av kärlek
Jag vill hålla dig i handen och se dig när du ler
Vi kör in i natten och ut genom morgonen
Möta ljusets värme när solen går upp.
Det vore underbart och vill bara hålla om dig

Du är min rosa vackra drake, vet du det!




Fri vers av Henning Hson
Läst 560 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-31 14:17



Bookmark and Share


  Zandor
Varför sjunga solo när man kan sjunga i tvåtakt! // Zandor
2016-03-15

    ej medlem längre
Ler och nynnar med i din kärleksfulla hyllning!! Underbart!
2016-02-19

    Bo Malte
en symfoni av känslor...friskt och med öppet hjärta. bravo!
2016-02-01

    I min blick VIP
Hjärtat mitt sjunger, underbar!
2016-02-01

    ej medlem längre
Fin önskan
2016-01-31

    ej medlem längre
En underbart fin kärlekssång!
2016-01-31

  agneta pichler
Underbar önskan..
2016-01-31

  soligajag_1 VIP
Så vackert skaldat om sin kärlek!! Klart man sjunger när man blir älskad!!
så fin !!
2016-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Varför sjunga solo när man kan sjunga duett!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson