Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget snack om den saken

Han var fast i samma sekund som han fick syn på henne
där hon nu kom gåendes emot honom med sina långa
smärta spiror till ben samt hennes långa och
kolsvarta hår som går ner ända till ryggslutet
Och när hon nu kommer allt närmare honom kan han
även urskilja hennes så förtjusande gröna ögon
som matchar hennes långa svarta ögonfransar
Hur vacker och sexig som helst
Inte konstigt då att han nu vart frälst och började genast
drömma sig bort med henne
Var helst
Han blev kär i henne helt enkelt...

Inget snack om den saken!

Ken Cassel
½-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-01 01:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som en blixt från klar himmel...härligt att bli förälskad så...
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel