Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bar dig

Jag bar dig inom mig
jag bar dig utom mig
jag bar dig slumrande och lätt
och nära mig så tätt

jag bar dig vaggande och ömt
när du läskigt hade drömt
genom nattens mörka hus
fram till dagens första ljus

genom alla dina barndomsår
jag smekte bort varenda tår

jag bar dig ovetandes invid
genom ungdomens svåra tid
fram till vuxenlivets första dag
kände du mitt hjärtas slag

nu du tryggt framför mig står
jag gör det bästa jag förmår
för att låta dig gå, med fasta steg
din alldeles egna valda väg

jag hoppas din lycka finner sin tid
att hålla mig nära och kvar i ditt liv




Bunden vers (Rim) av Adelia Kamelia
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-01 12:13



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fin. Gillar.
2016-02-08

    ej medlem längre
Åh, en så underbar kärleksfull text om moderskapet !!!!
2016-02-08

  stig wikman
Så fint skrivet av
MAMMA .

KRAM Å APPLÅD.
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia