Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skingrade tankar dök upp

Skingrade tankar dök upp
vid min dörr, kom in sa jag
som om jag menade det

vi bollade men tappade
hela tiden, krasade drömmar
spreds och plockades upp
av genklang, innan den hördes
i ett överfullt trapphus

nu får jag lyssna på ekot
av misslyckande, varför
drack vi inte bara te




Fri vers av Adelia Kamelia
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-05 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia