Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ankrar i gyttjan

Vi ankrar i gyttjan
och driver till havs
arrogansen tillstädes
ständig och fast
förvånas att vinden
driver oss ut
vi räds horisonten
och havets djup




Bunden vers (Rim) av Adelia Kamelia
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia