Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördare


Det är inte lätt
att möta sin mördare varje dag
se honom le genom livet
dansa fram på moln
och ingen kan anklaga honom
ingen som vet om hans dåd

För mitt skal går vidare
det tomma intet som en gång var min själ
syns inte för de som går omkring
min kropp lunkar på i sin vanliga takt
mitt ansikte pratar fast min själ har dött
allt är toppen
helt jävla UNDERBART




Fri vers av Gigi
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-01 13:13



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
Du beskriver något tungt. Men man slås också av ofriheten som du beskriver. Att inte kunna välja bort att spela ett spel. Eller hämnas. Eller flytta.
2016-02-10

  i af apa
vidrigt
att det behöver bli så.
2016-02-01

  M.A.J.R
Människor kan vara grymma mot varandra. Att få själen krossad av en annan och den personen ska skutta och vara glad i samma stund. Bra skriftat Gigi !!
2016-02-01

  Gisela Nordell
jag älskar ditt uttryck och poesi, så skönt befriande att läsa!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi