Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma muggar

Så har det kommit ännu en rapport
som berätta det alla redan har förstått
att en krona i muggen inte hjälper på sikt
men kanske ger omtanken kronan dess vikt

ska vi bara passera och titta långt bort
som om det automatiskt kan leda till nåt gott
men säkert får vi svaret i nästa rapport
hej, hej, tack så mycket




Bunden vers (Rim) av Adelia Kamelia
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-01 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia