Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga bekännelser

Du är vad tiden är för livet
vad drömmar är för sömnen
vad ord är för längtan

Du är vad dofter är för sinnena
vad förlåtelse är för skulden
vad tro är för tilliten

Du är vad hoppet är för styrkan
vad tankar är för förverkligandet
du är det mesta, kanske allt




Fri vers av Nafisa
Läst 421 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-01 16:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2016-02-15

  genni VIP
Fiiint!
2016-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar DU!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa