Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ängel i mitt liv

Som en ängel i mitt liv
en seraf i världen
du ger mig styrka och hopp
på den jordiska färden

låter mig få höra
hymnernas fördolda toner
ger mig modet att kämpa
mot mina egna demoner

din omtanke, ett skyddande hägn
här kan jag bygga mitt bo
din värme, en himmelsk famn
som låter mig finna min ro

du får mig att se
det gudomligas ljus
när du låter mig dricka
ur den bottenlösa kärlekens krus

som en ängel i mitt liv
en seraf i världen
du finns vid min sida
på den jordiska färden

tills våra själar skiljs åt
för att tillsammans
i evighet förgås




Bunden vers (Rim) av Adelia Kamelia
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-01 19:30



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En underbar
kärleksdikt
varm och vackert
diktad
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia