Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där min bädd av mylla väntar

Genom portalen kliver jag in
går i min sakta mak, det är högt i tak
inte vill jag stressa här
luften vibrerar, av ekot från tystnaden
friden finns till, för min själs fullständiga njutning
en hemlig plats, en helig plats
altarbordet dukat i fruktsam fröjd
här känner jag mig riktigt nöjd
porlande bäcken vibrerar mig, behagligt
att inte fler får hitta hit, är ju beklagligt
kanske lägger jag mig ner, på bädden av mylla 
tar mig en lur
det är jag väl värd, eller hur
för trött har jag varit, vandringen var lång
nu vill jag vila, till underbar sång
men glöm inte tiden som gått
innan jag kom hit
utan gläds åt det vi fått
och hylla min visit
nu säger vi farväl, på återseende mina kära
era minnen behåller ni, i era hjärtan så nära




Fri vers av Adelia Kamelia
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-02-02 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia