Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talade ordet

Där ute så stilla
orden hålls inne
dunkande tyst
i den hämmades sinne
fasthållen längtan
befrias av modet
spränger i bitar
sprider med blodet
från alla de tappra
det talade ordet




Bunden vers (Rim) av Adelia Kamelia
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-02 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adelia Kamelia