Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka ord mot en hård kant

Jag är rädd för det tysta
det ordlösa
det oändliga
det som får två själar att älska varandra intensivt
men ändå dela dem isär

jag är rädd för mörkret som gömmer sig i mina dagar 
det som först höjer mig till skyarna
för att sen låta mig brinna i mitt eget paradis

Jag är rädd för längtans mjuka hand
som smeker mig så sött
men ändå dräper mig med sin saknad

Jag är rädd att möta mina inre demoner
när styrkan och hoppet har lämnat mig
och gång på gång bli offer för mina begär

Jag är rädd för att känna din andhämtning,hjärtslag
och ständigt känna din närvaro
men aldrig kunna vidröra dig

Jag är rädd för att leva
men också rädd för att dö 

 




Fri vers av Nafisa
Läst 671 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-02-02 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör
2016-02-03

  aol
En dikt man känner igen sej i verkligen bra och berörande skaldat,
2016-02-03

  soligajag_1 VIP
Så fint du skriver om denna rädsla som får oss att vilja stänga dörren och inte komma ut!
Tyckte om denna rad med din andhämtning , , o aldrig kunna vidröra dig!
2016-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om rädslor som de flesta av oss känner igen!
2016-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och berörande beskriver du alla rädslor som kan rymmas i en människa.
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa